<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6028240087828697096\x26blogName\x3dOrang+Sebelah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://luriahk.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://luriahk.blogspot.com/\x26vt\x3d5444838698943675460', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
 
 
Thursday, February 3, 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011

Adakah korang berminat untuk join satu lagi contest? Kali ini, aku terjumpa satu contest yang agak menarik anjuran 2DayBlogger. Bagi korang yang rajin masuk contest, contohnya macam ZuRied ini, maka korang bolehlah cuba join contest tersebut (klik pada gambar untuk ke blog tersebut).

Tetapi, sebelum korang join, sila baca pos beliau mengenai Perkara Yang Paling Dibenci Ketika Blogwalking terlebih dahulu. Kalau agak-agak tak ada apa-apa masalah, silalah jangan malu-malu untuk menyertainya. Syarat-syarat adalah seperti berikut:

  1. Buatkan satu pos (entry) mengenai aktiviti Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 untuk mempelawa rakan korang vote blog korang.
  2. Letakkan link pos berkenaan di bahagian komen pada contest 2DayBlogger tersebut.
  3. Jadi follower blog 2DayBlogger seperti biasa.
  4. Tag 3 orang kawan blogger korang (yang ini pilihan, tak nak tag pun tak mengapa).

Contest ini akan ditutup pada 28 Februari 2011 dan akan diundi oleh para bloggers. Hadiah utama merupakan e-book bertajuk '15,736 Visitor Seminggu Blog 2DayBlogger.Com' yang akan diumumkan pada 20 Mac 2011. Untuk itu, aku nak tag juga yang lain: ZuRied, Topex, dan korang yang nak join.

SEKIAN
9:44 PM
3 KATA HATI
[ 3 ] PENDAPAT

Blogger bun berpendapat bahawa:

gud luck

datang nak buat spotcheck untuk undian
nak pilih 10blog tercantik

jangan malu-malu vote saye juge
no 28 kump.2
thanks

3/04/2011 5:04 PM

 

Blogger Mitsuo berpendapat bahawa:

wah, thank you.
good luck juga untuk kamu!

3/05/2011 6:08 AM

 

Blogger Faisal Abdullah berpendapat bahawa:

Salam,untuk makluman korang,undian untuk pencarian 10 blog tercantik sedang berlangsung sehingga 10 mac 2011..jom,jom,,mulakan berkempen skrg=)..

sila check kat sini :-Undian Pencarian 10 Blog Tercantik 2011 Bermula

Promosi Buat Duit Dgn Blog:Buat Duit RM400.12 Dari HeartBeat , Cepat Join HeartBeat Sekarang. Lupakan Buffered Earning Nuffnang!

Salam Jalinan Ukhwah Daripada Faisal Abdullah

3/05/2011 6:09 PM

 

Post a Comment

1. Sebarang kenyataan biadab adalah dilarang.
2. Sebarang bentuk spams akan dipadam serta-merta.
3. Jadilah manusia yang berakal dan berhemah.

 


Sila klik gambar di
atas untuk mengikuti
(FOLLOW) blog ini.
Aayatt Yatty
Absa Yusoff
Adibahrisha
Aeen Amoy
Ahmad Shazali
Aiman Baharom
Amalina
Amir Aizat
Amir Munshi
An Ixora
AnnMoee
Aran Crikwong
Aroma Minda
Azman Naim
Baha Deen
Diyana
Echa
El Farra
Eryn
Fatin Razali
Hazari
Hazriq Arjuna
Huda Lulu
Hunny
Irshad
Katun
Khaleeqa
Maisarah
Mira Edora
Miss Ayu
N. Faizal Ghazali
Nadia Adnan
Nadzirah Idris
Nadzirah Yahya
Najla
Namie Latif
Norraien
Nuradilah Alihabshi
Nuralisya
Raizah
Razfira
Redsya
Sareeza
Shakinah
Sharpex
Sherah
Suria Saffa
Syamira Ismail
Syanad
Syaziela
Taufik Jusoh
Wafiqah
Yusrizam
Zulaikha Zulbahari
ZuRied
Abah Mui'zz
AdiFitri (Bohrtaag)
Aifaarina Honey
AkuKopi
Amir Muhammad
Aqish Basir
Bart Ahmad
Ben Ashaari
Ben Youssef
Chokilala
Darkk AvaKadabra
Dila Raden
Diloz
Eyka Hamasuba
Fadhli Hamdan
Fahmy (Amykamen555)
Faisal Tehrani
Fakhrul Anour
Faliq Fahmie
Fatin Liyana
Fynn Jamal
Hafiz Shinchan
Izmil Amri
Jamian Jaharudin
Jenjibam
Jimadie Shah
Keni Johansjah
Ladynoe
Mantot (Cursing Malay)
Nazim Masnawi
Nazri M. Annuar
Pipiyapong
Pjoe
Razaisyam Stradust
Saharil Hasrin Sanin
Saifulislam
Sokernet
Sue Anna Joe
Syafiq Azuan
Tok Rimau
Trankuiliti Tronoh
Zahir Lunatik