<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6028240087828697096\x26blogName\x3dOrang+Sebelah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://luriahk.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://luriahk.blogspot.com/\x26vt\x3d5444838698943675460', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
 
 
Monday, May 25, 2009

What A Day

Tak tahu aku nak cakap apa, tapi memang padanlah sebab diorang sendiri main macam pasukan divisyen ketiga England dari awal musim. Penyokong-penyokong Newcastle United ni mesti bengang, betul tak Encik Rafizudin? Ahaks, penyokong-penyokong Sunderland pulak memang macam celaka cara diorang meraikan kejayaan terselamat daripada ditendang ke Liga Kejuaraan (whateverlah, janji Chelsea di hati).

Aisey, tak sabar pulak nak menunggu filem Johnny Depp ni masuk pawagam. Nampak gaya poster Public Enemies ni macam gila punya best, so harap-haraplah ceritanya pun begitu. Dalam pada itu, dah lama aku tak usik Adobe Photoshop ni, jadi gatal pulak tangan nak buat sesuatu lalu terhasillah poster bodoh macam di atas (ah aku tak peduli, kalau korang nak kutuk, korang punya pasal).

SEKIAN
5:31 AM
10 KATA HATI
[ 10 ] PENDAPAT

Blogger l t t l g j h ; berpendapat bahawa:

poster yang semmart! hee

5/26/2009 7:29 AM

 

Blogger Mitsuo berpendapat bahawa:

poster Public Enemies ke? haha, takkan saye punya poster pulak kan.. lol

5/27/2009 7:02 AM

 

Anonymous lttlgjh; berpendapat bahawa:

aigoo. poster anda lah! hee

6/09/2009 12:29 AM

 

Blogger Mitsuo berpendapat bahawa:

tak best, awak jadi model saya la syanad, boleh? :)
pasni, bleh buat poster jiwang "aku dan kamu".

6/09/2009 12:56 AM

 

Anonymous lttlgjh; berpendapat bahawa:

wahh menarik2. heehee. :)

6/09/2009 2:24 AM

 

Blogger Mitsuo berpendapat bahawa:

ahaha, nampak bf kamu, habis saya. :p

6/09/2009 2:31 AM

 

Blogger l t t l g j h ; berpendapat bahawa:

haha. mana ada bf lg meh. muda belia lagi. trala la :p

6/09/2009 6:09 AM

 

Blogger Mitsuo berpendapat bahawa:

iya ke ni?

6/24/2009 1:01 AM

 

Anonymous Anonymous berpendapat bahawa:

dlm 'comment' pn boleh nk mengayat ke?

9/12/2009 12:30 AM

 

Blogger Mitsuo berpendapat bahawa:

flirting. biasa la lelaki..

9/12/2009 1:07 AM

 

Post a Comment

1. Sebarang kenyataan biadab adalah dilarang.
2. Sebarang bentuk spams akan dipadam serta-merta.
3. Jadilah manusia yang berakal dan berhemah.

 


Sila klik gambar di
atas untuk mengikuti
(FOLLOW) blog ini.
Aayatt Yatty
Absa Yusoff
Adibahrisha
Aeen Amoy
Ahmad Shazali
Aiman Baharom
Amalina
Amir Aizat
Amir Munshi
An Ixora
AnnMoee
Aran Crikwong
Aroma Minda
Azman Naim
Baha Deen
Diyana
Echa
El Farra
Eryn
Fatin Razali
Hazari
Hazriq Arjuna
Huda Lulu
Hunny
Irshad
Katun
Khaleeqa
Maisarah
Mira Edora
Miss Ayu
N. Faizal Ghazali
Nadia Adnan
Nadzirah Idris
Nadzirah Yahya
Najla
Namie Latif
Norraien
Nuradilah Alihabshi
Nuralisya
Raizah
Razfira
Redsya
Sareeza
Shakinah
Sharpex
Sherah
Suria Saffa
Syamira Ismail
Syanad
Syaziela
Taufik Jusoh
Wafiqah
Yusrizam
Zulaikha Zulbahari
ZuRied
Abah Mui'zz
AdiFitri (Bohrtaag)
Aifaarina Honey
AkuKopi
Amir Muhammad
Aqish Basir
Bart Ahmad
Ben Ashaari
Ben Youssef
Chokilala
Darkk AvaKadabra
Dila Raden
Diloz
Eyka Hamasuba
Fadhli Hamdan
Fahmy (Amykamen555)
Faisal Tehrani
Fakhrul Anour
Faliq Fahmie
Fatin Liyana
Fynn Jamal
Hafiz Shinchan
Izmil Amri
Jamian Jaharudin
Jenjibam
Jimadie Shah
Keni Johansjah
Ladynoe
Mantot (Cursing Malay)
Nazim Masnawi
Nazri M. Annuar
Pipiyapong
Pjoe
Razaisyam Stradust
Saharil Hasrin Sanin
Saifulislam
Sokernet
Sue Anna Joe
Syafiq Azuan
Tok Rimau
Trankuiliti Tronoh
Zahir Lunatik