<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6028240087828697096\x26blogName\x3dOrang+Sebelah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://luriahk.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://luriahk.blogspot.com/\x26vt\x3d5444838698943675460', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
 
 
Friday, May 8, 2009

Sengal Tetapi Melucukan

Okay, Syanad dah buat satu pos berkenaan dengan video ini. Untuk update kali ini, giliran aku pula berkongsi dengan kamu yang mungkin tak tahu tentang diorang ini. Video ini sebenarnya agak popular di kalangan “budak-budak” universiti/kolej kerana selain menghadiri kuliah dan tutorial, tak ada apa sangat yang ingin dibuat (selain daripada study) lebih-lebih lagi waktu malam.

Dipendekkan cerita, video-video beginilah yang kitorang perlukan untuk menghilangkan tekanan study. Diorang yang sengal (maksud aku gila-gila) ini seorang bernama Anas Tahir (katanya adik Faizal Tahir) dan seorang lagi bernama Akbar (seorang penyanyi). Tak dinafikan, suara diorang dalam video-video yang dipos oleh si Anas ini memang agak sedap (dan harmoni) walaupun mode diorang adalah “main-main” dan untuk hiburan semata-mata.

Untuk itu, bagi kamu yang boleh menerima (dan mempunyai) sense of humour, maka video-video diorang ini memang sesuai untuk ditonton bagi menghiburkan diri. Dan bagi kamu yang “skema” dan merasakan bahawa itu adalah “benda bodoh” untuk ditonton, jadi pergilah menonton Discovery Channel atau CNN. Apa-apa pun, kejadah apalah “koq” yang si Anas ini asyik sebutkan?


* Klik SINI untuk menonton video-video diorang.

SEKIAN
11:37 PM
3 KATA HATI
[ 3 ] PENDAPAT

Blogger l t t l g j h ; berpendapat bahawa:

best gile best gile !!!! :D

hee

5/12/2009 7:34 PM

 

Blogger l t t l g j h ; berpendapat bahawa:

ps: koq tu diorang amek dari vdeo audition oiam yg dr. khairul idzwan tu. kalo prasan ade keluar bunyi koq tu. tp saye pn xprasan gak tang mana koq tu. hehe

5/12/2009 7:36 PM

 

Blogger Mitsuo berpendapat bahawa:

tapi, tak boleh jugak selalu tengok, nanti bosan. hehe

5/16/2009 10:30 AM

 

Post a Comment

1. Sebarang kenyataan biadab adalah dilarang.
2. Sebarang bentuk spams akan dipadam serta-merta.
3. Jadilah manusia yang berakal dan berhemah.

 


Sila klik gambar di
atas untuk mengikuti
(FOLLOW) blog ini.
Aayatt Yatty
Absa Yusoff
Adibahrisha
Aeen Amoy
Ahmad Shazali
Aiman Baharom
Amalina
Amir Aizat
Amir Munshi
An Ixora
AnnMoee
Aran Crikwong
Aroma Minda
Azman Naim
Baha Deen
Diyana
Echa
El Farra
Eryn
Fatin Razali
Hazari
Hazriq Arjuna
Huda Lulu
Hunny
Irshad
Katun
Khaleeqa
Maisarah
Mira Edora
Miss Ayu
N. Faizal Ghazali
Nadia Adnan
Nadzirah Idris
Nadzirah Yahya
Najla
Namie Latif
Norraien
Nuradilah Alihabshi
Nuralisya
Raizah
Razfira
Redsya
Sareeza
Shakinah
Sharpex
Sherah
Suria Saffa
Syamira Ismail
Syanad
Syaziela
Taufik Jusoh
Wafiqah
Yusrizam
Zulaikha Zulbahari
ZuRied
Abah Mui'zz
AdiFitri (Bohrtaag)
Aifaarina Honey
AkuKopi
Amir Muhammad
Aqish Basir
Bart Ahmad
Ben Ashaari
Ben Youssef
Chokilala
Darkk AvaKadabra
Dila Raden
Diloz
Eyka Hamasuba
Fadhli Hamdan
Fahmy (Amykamen555)
Faisal Tehrani
Fakhrul Anour
Faliq Fahmie
Fatin Liyana
Fynn Jamal
Hafiz Shinchan
Izmil Amri
Jamian Jaharudin
Jenjibam
Jimadie Shah
Keni Johansjah
Ladynoe
Mantot (Cursing Malay)
Nazim Masnawi
Nazri M. Annuar
Pipiyapong
Pjoe
Razaisyam Stradust
Saharil Hasrin Sanin
Saifulislam
Sokernet
Sue Anna Joe
Syafiq Azuan
Tok Rimau
Trankuiliti Tronoh
Zahir Lunatik