<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6028240087828697096\x26blogName\x3dOrang+Sebelah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://luriahk.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://luriahk.blogspot.com/\x26vt\x3d5444838698943675460', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
 
 
Sunday, March 22, 2009

Tag #7

Dah lama tak buat tag, jadi kali ini aku pos sesuatu mengenainya yang sebenarnya agak lama disimpan sebagai draf (telah diedit semula sebelum dipos). Tag ini datangnya daripada Kak Danya yang baru saja melangsungkan perkahwinan beberapa minggu yang lepas. Jadi, marilah lihat apakah ia.

Peraturan di dalam blog ini?

  1. Aku cuma tak suka bot atau para jembalang yang datang ke blog ini semata-mata untuk mengiklankan produk-produk jualan dan skim-skim mudah kaya. Blog ini bukan famous pun, maka carilah blog lain yang lebih menarik untuk mengiklankan produk kamu, boleh?

7 fakta tentang diri sendiri

  1. Aku sangat sukakan accent British lebih daripada Amerika.
  2. Peminat setia Chelsea dan Real Madrid (tidak lupa pasukan Johor, negeri kelahiranku).
  3. Tak suka memarahi orang lain kerana aku sendiri tak suka dimarahi.
  4. Berhenti bermain gitar pada ketika baru berjinak-jinak dengannya (give up sebenarnya).
  5. Meminati falsafah.
  6. Sebelum berumur 30 tahun, aku akan cuba untuk travel ke United Kingdom dengan duit sendiri.
  7. Kurang reti “mengayat” atau bercakap dengan kaum hawa.

6 perkara pelik tentang diri sendiri

  1. Cenderung mengikut cara yang jauh walaupun ada shortcut di hadapan.
  2. Hanya mula memakai jeans ketika berumur 21 tahun (kuno, bukan?).
  3. Tak suka memakai kain pelikat kerana aku lebih selesa berseluar (untuk bersolat, tidur dan sebagainya).
  4. Susah untuk tidur tapi bila dah tidur, aku akan seperti sleepyhead.
  5. Aku sering berfikiran bahawa aku seorang geek dalam konteks sosial.
  6. Aku tak berapa reti nak senyum (betul, nampak macam pelik saja).
SEKIAN
11:22 PM
0 KATA HATI
[ 0 ] PENDAPAT

Post a Comment

1. Sebarang kenyataan biadab adalah dilarang.
2. Sebarang bentuk spams akan dipadam serta-merta.
3. Jadilah manusia yang berakal dan berhemah.

 


Sila klik gambar di
atas untuk mengikuti
(FOLLOW) blog ini.
Aayatt Yatty
Absa Yusoff
Adibahrisha
Aeen Amoy
Ahmad Shazali
Aiman Baharom
Amalina
Amir Aizat
Amir Munshi
An Ixora
AnnMoee
Aran Crikwong
Aroma Minda
Azman Naim
Baha Deen
Diyana
Echa
El Farra
Eryn
Fatin Razali
Hazari
Hazriq Arjuna
Huda Lulu
Hunny
Irshad
Katun
Khaleeqa
Maisarah
Mira Edora
Miss Ayu
N. Faizal Ghazali
Nadia Adnan
Nadzirah Idris
Nadzirah Yahya
Najla
Namie Latif
Norraien
Nuradilah Alihabshi
Nuralisya
Raizah
Razfira
Redsya
Sareeza
Shakinah
Sharpex
Sherah
Suria Saffa
Syamira Ismail
Syanad
Syaziela
Taufik Jusoh
Wafiqah
Yusrizam
Zulaikha Zulbahari
ZuRied
Abah Mui'zz
AdiFitri (Bohrtaag)
Aifaarina Honey
AkuKopi
Amir Muhammad
Aqish Basir
Bart Ahmad
Ben Ashaari
Ben Youssef
Chokilala
Darkk AvaKadabra
Dila Raden
Diloz
Eyka Hamasuba
Fadhli Hamdan
Fahmy (Amykamen555)
Faisal Tehrani
Fakhrul Anour
Faliq Fahmie
Fatin Liyana
Fynn Jamal
Hafiz Shinchan
Izmil Amri
Jamian Jaharudin
Jenjibam
Jimadie Shah
Keni Johansjah
Ladynoe
Mantot (Cursing Malay)
Nazim Masnawi
Nazri M. Annuar
Pipiyapong
Pjoe
Razaisyam Stradust
Saharil Hasrin Sanin
Saifulislam
Sokernet
Sue Anna Joe
Syafiq Azuan
Tok Rimau
Trankuiliti Tronoh
Zahir Lunatik