<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6028240087828697096\x26blogName\x3dOrang+Sebelah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://luriahk.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://luriahk.blogspot.com/\x26vt\x3d5444838698943675460', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
 
 
Saturday, February 26, 2011

Baru Lagi

Secara jujurnya, aku sangat menyukai header blog ini untuk bulan Februari punya edisi yang menampilkan Eliza Doolittle. Tetapi, apabila Mac semakin menghampiri, maka aku terpaksa memikirkan idea untuk membikin header baru. Nampaknya, bukan bulan Mac sahaja, malahan aku dah menyiapkan header bagi bulan April sekali.

Masalahnya di sini, aku agak pening kepala juga sebenarnya nak memilih header yang mana untuk dijadikan ‘cover’ bagi edisi Mac. Satunya aku panggil sebagai Sweet Candy, dan satu lagi adalah The Last Shadow Monkeys. Haish, rasa bersalah pula apabila ada perasaan bersalah.

Macam mana pun, aku cenderung untuk menggunakan The Last Shadow Monkeys sebagai header bagi bulan Mac ini. Ini juga sebagai meneruskan tema British aku dalam penggunaan header blog. Lagipun, rasa bersalah pula kalau meletakkan headercouple’, rasa macam tak menghargai makwe-makwe single di luar sana (hahaha, laugh out loud!).

SEKIAN
7:20 AM
4 KATA HATI
[ 4 ] PENDAPAT

Blogger hazari. berpendapat bahawa:

oh, gabung je "sweet candy" dengan "the last shadow monkey". the more the merrier. hehhe.

2/27/2011 8:47 PM

 

Blogger Mitsuo berpendapat bahawa:

tak bleh, nanti nampak macam cinta tiga segi.. haha

2/28/2011 2:26 AM

 

Blogger hazari. berpendapat bahawa:

lah, macam tuh pulak.. eh, baru prasan, "the last shadow monkey" yang menang. haha.

3/01/2011 3:16 PM

 

Blogger Mitsuo berpendapat bahawa:

saja je nak bergandingan ngan Alex Turner. huhu

3/01/2011 5:46 PM

 

Post a Comment

1. Sebarang kenyataan biadab adalah dilarang.
2. Sebarang bentuk spams akan dipadam serta-merta.
3. Jadilah manusia yang berakal dan berhemah.

 


Sila klik gambar di
atas untuk mengikuti
(FOLLOW) blog ini.
Aayatt Yatty
Absa Yusoff
Adibahrisha
Aeen Amoy
Ahmad Shazali
Aiman Baharom
Amalina
Amir Aizat
Amir Munshi
An Ixora
AnnMoee
Aran Crikwong
Aroma Minda
Azman Naim
Baha Deen
Diyana
Echa
El Farra
Eryn
Fatin Razali
Hazari
Hazriq Arjuna
Huda Lulu
Hunny
Irshad
Katun
Khaleeqa
Maisarah
Mira Edora
Miss Ayu
N. Faizal Ghazali
Nadia Adnan
Nadzirah Idris
Nadzirah Yahya
Najla
Namie Latif
Norraien
Nuradilah Alihabshi
Nuralisya
Raizah
Razfira
Redsya
Sareeza
Shakinah
Sharpex
Sherah
Suria Saffa
Syamira Ismail
Syanad
Syaziela
Taufik Jusoh
Wafiqah
Yusrizam
Zulaikha Zulbahari
ZuRied
Abah Mui'zz
AdiFitri (Bohrtaag)
Aifaarina Honey
AkuKopi
Amir Muhammad
Aqish Basir
Bart Ahmad
Ben Ashaari
Ben Youssef
Chokilala
Darkk AvaKadabra
Dila Raden
Diloz
Eyka Hamasuba
Fadhli Hamdan
Fahmy (Amykamen555)
Faisal Tehrani
Fakhrul Anour
Faliq Fahmie
Fatin Liyana
Fynn Jamal
Hafiz Shinchan
Izmil Amri
Jamian Jaharudin
Jenjibam
Jimadie Shah
Keni Johansjah
Ladynoe
Mantot (Cursing Malay)
Nazim Masnawi
Nazri M. Annuar
Pipiyapong
Pjoe
Razaisyam Stradust
Saharil Hasrin Sanin
Saifulislam
Sokernet
Sue Anna Joe
Syafiq Azuan
Tok Rimau
Trankuiliti Tronoh
Zahir Lunatik